Sara Grönvall

Jag är 34år och bor med min man våran dotter och våran rottweiler Sam i ett hus på gården, så jag har 50m till stallet vilket är jätte skönt. Jag jobbar i stallet och sen är jag  butikschef på Synoptik  i Norrtälje 80% .

Jag har tävlat sen jag var 6 år, från början var det mest hoppning. Men intresset för dressyr kom när vi fick en liten välutbildad B-ponny, Deri´s Boy. På honom vann jag sedan 3 SM guld. Sen fortsatte bara dressyren, och jag har tävlat internationelt på både häst och ponny i EM och NM. Jag är även diplomerad unghäst beridare, dvs jag har avlagt prov (skriftligt och uppsuttet)  som innehåller alla 3 grenarna + löshoppning, häst vid hand och extriör  samt foder.

 Jag har visat hästar i alla årgångs Championat, samt kvaliten och vunnit del- finaler på både häst och ponny. Även ridit bruksprov i sverige.

 

Mina hästar just nu är Maddox -09 och  Robert De Niro -08, Robban blickar mot Grand Prix och Maddox Dressage Power Future Stars 2018.

Sen har jag en 5-åring som jag kommer sälja inom kort, då jag väntar vårat 2a barn till 3 januari.

 

 

 

 

 

 

Don Corleone 86.7% vid 4-års championats kval

 

Don Corleone är min häst, honom har jag haft sen han var liten. Han vann sitt 3-års test med 50p och vann sitt 4-års test med 86,7% detta efter en veckas träning då han hade trampat på en spik under sommaren och inte kunde ridas. Han fick ändå 9.5 som lovande dressyrhäst... Jag har även utbildat hästar upp till svår klass, med starter i Svår B.