För  bilder, följ länken till min Instagram 

Gustaf kommer förbi

2012-08-12

Går allt enligt planen så kommer Gustaf hem till mig på torsdag och hjälper mig med unghästarna.  Ska bli så kul att visa upp dom, alla har utvecklats mycket sen han såg dom sist.

I morgon blir det hoppning för hela bunten, eller iallafall:

Florie, Robban, Constanzia, Rico, och Nenne. Det blir sista hoppningen inför kvaliten och förhoppningsvis går det jätte bra. Maddox får nog också hoppa lite, löshoppning då. Han är så trevlig den där hästen, jag hoppas han stannar länge hos mig..

Vi filmade Colle lite igår, han är inte så snygg.. Omusklad och ser tråkig ut.. Men han är hel!!! Vi gjorde lite byten och trampade lite, han blev väldigt laddad och hoppade runt. Jag testade om han tog hjälpen för byten i varje, det är första gången jag provar på honom. Han tog de, på engång. Vi gjorde ett i varje några gånger, så himla roligt. Han har inte så mycket gest i sina byten, men han gör dem. Mer styrka så jag vågar trycka ihop honom och sätta press. Men det kommer.. VI skyndar väldigt långsamt.

Nya ridbyxor har jag investerat i =)  Det är från det ny lanserade märket Goode Rider, märket har funnits länge i USA men kommit till sverige nu. Dom ser ut som jeans, ljusa med mörkblå skoning. Super sköna att ha på sig och rida i. Jag rider i dom på filmerna.

 Det börjar ju bra, sen lite lätt överladdad.

 

 

 Ett byte i varje.. Fler kommer nog inom kort

 tvåor är iallafall ganska lätt

 


Det kommer bli bra

Antal kommentarer: 2

2012-08-12 16:55:17 - Micke, Arne@sen.nu, Prutt

Heja Sara åh Colle!!!

2012-08-14 15:29:19

(heart) Tack Micke
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)