För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nya hästar i stallet

2012-08-06

Sista veckan har det trillat in tre nya fina hästar i stallet.

Först in var Sacha Alexander valack -04. Han stannar för vidare utbildning till slutet på augusti, då han åker vidare till Strömsholm för att gå som gymnasiehäst. Förövrigt är han halvbror med Boris. (Samma mamma).

Sen kom Ricco -08 på återbesök, för att trimmas vidare mot kvaliten och championatskvalen. Han har vuxit på sig endel över sommaren och ser jätte fin ut, så det ska bli väldigt kul att visa honom.

Sist in idag, kom Maddox -09.. Oj så fin! Han ska trimmas mot kvaliten och championatskvalen nästa år. Men först ska han ridas in och lära sig endel. Han är sååå snygg!! Jag ska pimpa honom lite och ta bilder så ska ni få se nya stjärnan. Han är också Boris bror..

Jag råkade få in en häst i stallet för mycket, så lilla Lucy har fått flytta för tillfället hem till Riccos ägare. Hon ska rida henne under tiden, och hoppträna lite.

Constanzia har känts jätte fin i traven, los och mjuk. Hmm.. i galoppen där imot verkar hon vilja vara hopphäst på heltid. Hon eldar på som om någon satt en rakett i bak på henne. Jag tycker ioförsej att det är rätt roligt, älskar hästar med energi. Men kan ju vara kul om hon kan sköta sig lite på dressyrprovet. Hoppningen därimot kommer hon älska!

Robban känns väldigt färdig tränad inför kvaliten, allt fungerar riktigt bra. Vi övar mest på att göra allt ännu bättre.

Colle (pepper, peppar!!) känns fortfarande väldigt bra. Lite slö måste jag säga, han är lite nonchalant för skänkeln. Byterna vill han gärna vara efter i bak, om man inte är på honom riktigt ordentligt innan. Men de kommer nog igen, han har börjat få mer mat så han blir lite hetare. Jag är bara så glad att han fungerar.. Lilla Colle..

Florie har börjat träna lite sakta på svårare övningar, såsom byten öppnor och sluta. Hon är jätte duktig, byterna är hon riktigt lugn och fin i. Öppna gör hon riktigt fint, medans slutorna är lite svårt. Men om en vecka sitter dom med. Hon är smart...

Antal kommentarer: 1

2012-08-06 21:25:16 - Jannica

Åh lilla Maddox! Han är så fin, hoppas han sköter sig och att inridningen går bra . Jag kommer gärna och hälsar på honom sen för att se hur det går :-)
Lycka till!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)