För  bilder, följ länken till min Instagram 

Äntligen vardag

2012-07-23

Våran vindsnurra... 

Äntligen vardag, får man säga så?? =)

Det har varit underbart att kunna vara ledig, vi har fiskat och grillat och myst. Två veckor har varit rätt lagom med ledigt. Så nu, skönt med lite vardag igen och rutiner, arbeta lite med kroppen. Vi har tvättat stallarna och målat så allt ser som nytt ut! ( Åtminstonde en vecka eller två..)

Så välkomna hem alla hästar!

 Lilla stallet                                                 Stora stallet

Så idag är nästan hela stallet fullt igen. Vi hämtade Hallon, Nenne och Constanzia igår och idag kom Lucy och Florie hem igen, alla lite lagom runda och goa. Ingen speciellt tjock utan alla väldigt fina. Det blir spännande att rida igång dom igen..

Constanzia kom ju hem igår, så henne har jag longerat idag. Hon var riktigt fin, inge bus alls, travade på ordentligt. Robban stod två veckor här hemma å han har bara blivit bättre av det, Colle har gått hela tiden och känns tokbra så I cross my fingers... Vi rider 30-40 min, tränar mycket teknik och styrka, men korta pass väldigt försiktigt..

God mat kan man ju aldrig få nog av....

 

Antal kommentarer: 3

2012-07-24 15:57:15 - Åsa, famjoshed.blogspot.se

Hej
Jag har ridit några gånger på Lucy och hon är superduktig! Hon tar täten och går först genom skog och mark. När det dyker upp nåt "farligt" så vill hon gärna kolla och undersöka innan hon blir rädd. Ifall hon blir rädd i allafall så drar hon baken under sig och springer iväg några steg men sen stannar hon på en gång och går vidare. Hon känns faktiskt tryggare att rida än "min" häst :)
Lotta är oxå jättenöjd och tänker snart börja rida henne :)
Ha det bra
Kram

2012-07-24 20:41:49

Va roligt!!! Fina Lucy (heart), hon kommer bli riktigt fin när hon blir stor! Kram på er ;)

2012-07-24 22:28:06 - Lisa, lisa.a-son@hotmail.com

Vore roligt att få läsa om hur du lägger upp en igångsättning på dina unghästar?! Alltid roligt att få veta hur folk tänker, och framför allt av en sån duktig tjej som dig! :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)