För  bilder, följ länken till min Instagram 

Skrivtorka

2012-06-28

Skrivtorka på högnivå! Åndä har det hänt en heldel här hemma på sistonde...

Vi hart tränat hoppning inför kvaliten med 4-åringarna, Robban, Ricco och Constanzia har hoppat som aldrig för. Constanzia var så duktig, hon bjöd riktigt ordentligt mot hindren och tycte det här med hoppning var super kul! Ricco och Robban gjorde väldigt bra jobb med Angelica i sadeln.

Igår var det programträning för Roger Olsson på ridskolan, vi red och visade gångarterna som vi gör på championatskvalen. Roger tyckte Robban var kalas fin, han ville att han skulle bli lite lättare och bärigare i galoppen så han inte blir stark imellanåt. Galoppen är ju fortfarande lite "valpig" på honom. Men vi fick 80% tot med 8.5 skritt 8.0 trav 8.0 galopp vilket är väldigt bra. Han fick 7 på lösgjordhet då han blev lite spänd, men 8.5 på lovande dressyrhäst. Så det kändes lovande inför hösten, Roger har ju många av unghäst klasserna under våren så han hade ju lite att jämnföra med..

Colle är fortfarande ohalt och vi jobbar på ungefär lika som innan, lite mer.. 30-40min om dagen mest skritt, intervaller med ca 2-3 minuter trav eller galopp mellan skritten.

Florie och Lucy är på bete vid Rånäs Slott, dom va väldigt hungriga på gräs när vi släppte ut dom inge spring alls de bara åt!

Constanzia´och Nenne försvinner en sväng nästa vecka på bete, dom blir borta v.28-29 när jag och Pelle åker iväg. Så kvar hemma blir bara Colle och Robban, ponnyerna är hemme v.28 sen åker dom till Nenne och Constanzia v.29.

Pappa och Robert

Midsommar

Sommar på Kundby Gård

Vackra Florie

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)