För  bilder, följ länken till min Instagram 

Regn och rusk

2012-06-04

Regnet har strilat ner över oss i flera dagar nu, vissa tycker det är bittert men jag gillar lite när det regnar. Visst man blir rätt blöt men jag tycket det är lite mysigt.

En liten regn skur på väg i morse när jag red, blev helt dungsur..

Tävlingen i torsdags var intressan.. Florie kändes himla fin på framridningen och lyssnade bra, fina travlängningar och mjuka upptagningar.  Väl inne på banan fick hon tyvärr lite väl mycket energi och slutade lyssna, hon hade lite egna ideer.  Vi slutade på 59% långt från mina ambitioner, men flera var fram och berömde mig för hur fin hon är. Jag träffade Jeanna som jag inte träffat på länge, hon vann klassen med Cilantro som utvecklats mycket sen i höstas. Jeanna såg Florie när jag red henne i höstas i Enköping, och hon såg också att det är en väldigt fin häst men mycket tryck i. Det var kul att träffa henne, vi har känt varandra sen vi var små och tävlade våra små b-ponnysar ihop. Ridit EM och NM tillsammans flera gånger. Måste även tacka snälla Fredrik som kom med mig och agerade hästskötare i regnet.

Boris, fina Boris har flyttat nu. Han lämnade mig i torsdags  för att bli ny tävlingshäst i fam Lohgårds stall. Jag tror dom kommer gilla den där hästen lika mycket som jag gjort, och dom kommer ta honom långt i karriären.  Men nog känns det lite tommt, Boris har bott hos mig i två år så visst kändes det när han åkte.. 

LIlla Lucy är anmäld till sin första tävling med Cornelia i sadeln, 20 juni på johannesberg ska hon gå en LC:1. Så roligt det ska bli. Efter tävlingen blir det sommarbete för Florie och Lucy på Rånäs, Constanzia får vara hemma och trimmas i stället. Kanske får hon gå nån vecka, men jag måste hitta nånstans att släppa henne en kort stund.

Robban hoppas jag kan äta i en hage här hemma, och Colle också om alla ston är borta.

Fina Florie

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)