För  bilder, följ länken till min Instagram 

Sommar!

2012-05-27

Helt plötsligt blev det sommar!!! Underbart, bara älskar den ljusa tiden som är nu...

Hästarna väntar lite på att få gå på bete, släpper nog ut små tjejerna en månad iallafall. Robban har tyvärr ingen kompis längre så han får vara hemma under sommaren, men försvinner alla damer från gården kan han gott gå i en stor hage och äta lite gräs. Då blir han glad.

Jag har filmat Constanzia och hon har verkligen blivit fin, vi tyckte i stallet att hon vuxit lite. Så fram med stickan, och hon har tydligen blivit 167cm.. Stor dam..  Hon är ju så högrest och ganska bitig så hon känns väldigt stor nu. Här kommer filmen:

 

Det ligger fler filmer på min hemsida, hon är ju till salu...

Gustaf var upp i torsdags, vi hade en super intensiv men kalas dag. Elin Jonsson kom upp med sin fina Cambero, han är kvalad till Flyinge i höst och hon hoppas på Falsterbo till sommaren. Dom har snubblat på målsnöret på kvalen, fått 73,6% flera gånger.. Dom behöver 74% två gånger för att kvala till Falsterbo. Men de ska dom fixa, Cambero är så fin!

Robban gick väldigt fint, han blir bättre och bättre.. Gustaf tyckte väldigt mycket om honom, han sa att han var vacker som en dag. =) Florie var med och trimmade också, hon kändes väldigt fin, så de vore så roligt om hon kan gå fint på torsdag i Uppsala.. De vore kul om hon får sina poäng till Flyinge.. Cosmo kom också upp och fick sig en trimming, han brilljerade med fina byten ner till varannat och bra början till piruetter. Hans ägare var så när jag ridit, det är kul och känns alltid skönt!

Collemannen hänger med, han känns bra. Var in med honom i torsdags och Gustav (veterinären) tyckte att det såg bra ut.. Han har faktiskt börjat röra sig lite mer igen nu, ponny traven börjar försvinna...

 

Antal kommentarer: 2

2012-05-30 19:42:36 - Lisa

Vilken sötnos! Alltid lika roligt att läsa dina uppdateringar! Men har nog missat, är Boris såld nu? Lycka till med dina fina hästar!

2012-05-30 20:33:30

Allt är inte riktigt klart vad som händer med Boris, men han är i gång och kommer att tävlas under sommaren.
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)