För  bilder, följ länken till min Instagram 

Träning och tävling

2012-05-15

Måste erkänna att uppdateringen gått lite trögt sista tiden,  eftersom det är ljust och fint på kvällarna blir det inte lika lätt att man hamnar framför datorn.

Förra veckan blev det träning för Hanchen med Robban, han sköte sig utmärkt! Hanchen tycker Robert är så fin, han har faktiskt börjat trava väldigt uttycksfullt och vackert. Galoppen har helt plötsligt börjat kännas mycket lättare, han gör lite tempoväxlingar och börjar kunna ta ihop sig lite mer än förut.

I söndags var det hoppdax igen, Angelica fick äran. Vi började med Constanzia och Lucy som hoppade riktigt bra, framför allt Lucy ( henne hoppade jag). Det är väldigt roligt  då alla mina dressyrhästar tycker det är så roligt att hoppa. Och det är ju så nyttigt för dem.  Angelica hoppade Robban för första gången också, hon ska ju visa honom på kvaliten så nu är det bäst att träna. Vi tänkte att vi skulle ta dem på en clear round hoppning och testa för att se hur dom reagerar.

I helgen blir det en liten start, bara med Florie i Norrtälje, tänkte att vi ska miljö träna lite. Tävlingen hålls även utomhus så det blir debut för lilla Florie. Men med tankte på att jag rider utomhus i ur och skur så borde det inte vara några problem. Hon ska bara gå en LC1, så hon tycker det är lite lätt.

Colle börjar se ut lite som en häst igen, har travat lite och ganska mycket galopp.. Eller ok ca 5 min galopp per pass... Men han känns ok, lite "rulltig" i höger galopp som jag hoppas inte betyder annat än att styrka saknas men vi får se.. Traven känns bra, han är så underbar att rida den hästen.. Hoppas han håller..

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)