För  bilder, följ länken till min Instagram 

Magsjuk igen...

2012-05-02

Kan man bli argare än jag? när jag vaknade i natt runt 3, för jag var tvyngen att springa och kräkas......... Har legat i soffan hela dagen har ingen energi alls, känner mig igen som en tom och uttrampad kaviartub som inte kan röra sig. Jag har alltid haft ganska lätt för att bli drabbad av just magsjukebakterier. Men nu tycker jag att det blivit lite väl ofta på sistonde.. Jag har problem med att jag svimmar hela tiden när jag blir magsjuk, så jag blir extra slut. Pelle fick jobba kväll istället för dag så jag inte blev ensam hemma..Snälla Pelle..

Varför jag blev så arg, är för jag ska ju till Uppsala i morgon och tävla.. Så uppläget blev inte riktigt som jag planerat, har försökt sova så jag skulle kunna gå ut på kvällen och rida, men jag har fortfarande inte fått i mig någon mat och nu är kl  20.30.. Som tur är, är ju tävlingen på eftermiddagen så jag borde orka rida.. Men så typiskt, hade 8 hästar som skulle tränas idag...

Hästarna har känts fina så jag har varit rätt taggad inför den här tävlingen, jag hoppas energin kommer imorgon.

I helgen blir det tävling i Rimbo också, jag gör 6 starter totalt. Jag strök Robban, han har känts super fin i traven, med fina travlägningar och bra upptagningar.Men galoppen blir fortfarande lite olydig och stark, och LB3 kräver lite lydnad i galoppen.  Men jag kände inte att jag hade något behov av att starta honom heller,( de blir ju 6 starter ändå) kommer vi med får han gå 3 juni istället. Sen trimmas han mot kvalen i höst..

Träningen för Gustaf blev ju inställd, dels blev ju jag sjuk idag och dels hade han missat att han skulle flyga till Polen idag för att döma. Men han kommer fler gånger..

Jag har galopperat Colle lite nu, han känns ok. Lite stel och osmidig, saknas rätt mycket gång men det kommer tillbaka.. Jag ska galoppera ca 2 min per pass sen skritt, åb nästa vecka för att se om vi kan börja trava.. Sen är det bara hålla tummar och tår..

 

 

Antal kommentarer: 2

2012-05-02 21:49:27 - Åsa, famjoshed.blogspot.se

Krya på dej!
Jag tänkte jag skulle komma förbi nån dag när du ska rida "stora" Lucy och titta :)
Kram

2012-05-08 18:27:51

Hej! Klart du ska komma förbi =) Kram
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)