För  bilder, följ länken till min Instagram 

Full Rulle

2012-04-22

Denna vecka gick väldigt fort, mycket att göra alla dagar. Hästarna jobbar på bra, nya Lucy har gjort fina framsteg. Jag har travat på henne nu och det går galant. Constanzia har blivit riktigt pigg och fin nu, äntligen gick det upp för henne att man ska gå framåt. Hon var varit lite avvaktande när man ridit henne, men nu förstår hon. Lilla Lucy har också blivit väldigt pigg hon busar och bockar endel nu. Men det är bra att båda två hittat gasen..  Robban har känts fin, hans fina galopp blir rundare och rundare. Boris har fått träna lite program och han känns väldigt fin ska bli jätte kul att visa honom på torsdag!

Colle har skrittat nu en månad, jag skulle varit hos Gustav för återbesök för två veckor sen men jag hann inte åka dit. Jag tänkte också att det inte gjorde så mycket att han fått skritta lite till. Florie har också känt bra under veckan, vi har ridit lite i skogen och joggat på grusvägarna endel.

I lördags var det hoppning på schemat igen, alla hoppade jätte fint! Jag hoppade lilla Lucy och Robban sen hoppade Angelica resten. Alla hästarna tycker det är sååå roligt att hoppa, dom blir lite till sig när dom ser hindren. Vi ( Angelica) hade gjort en liten bana som vi hoppade, ungefär som 4-åringarna ska hoppa i höst. Det var första gången någon hoppade lilla Lucy uppsuttet och hon tyckte det var super kul vi hoppade banan som hon inte gjort annat!  Det är så himla bra för dom att hoppa, både för huvudet och kroppen. Och det är så bra att Angelica kan hjälpa mig, hon är så duktig att hoppa!

Nästa vecka kommer Gustaf och hjälper mig med hästarna, jag rider nog Florie, Boris och Robban. Sen kommer en elev med sin häst som jag också ska rida,  så det blir fullt upp precis som det ska vara. Jätte roligt!

Jag eftersöker en hästskötare igen till torsdag.. Någon som är ledig och vill hänga med till Hogsta?? Första start blir med Florie kl 14...

 

Antal kommentarer: 1

2012-04-24 09:58:34 - Annelie keyser

Behöver du fortfarande hjälp så är jag ledig :) bara att säga till isånafall!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)