För  bilder, följ länken till min Instagram 

Vilken söndag!

2012-04-17

 

Söndagen började kl 05.30, ge hästarna frulle, knoppa Florie, packa in henne i lastbilen och åka kl 7. Kl 9.42 skulle jag starta i Enköping. Florie kändes väldigt fin på framridningen, avspänd och lyssnade på mig. Gjorde fina enkla byten och bra bakdelsväningar. Så nog var jag lite laddad innan start.. Väl inne på banan blev hon rätt taggad, så jag satte ingen som helst press på henne. Travprogrammet började ganska bra, lite vingligt men hon gick i fin form. Hon svarade på halvhalterna utan att bli het. Skritten blev inte bra alls, hon bara joggade fick nog inte fram ett steg i ren skritt.. Väldigt synd. Efter skritten blev hon mer och mer laddad, hon började första galoppen fint hyfstat lugnt, förvända galoppen välbalanserad och rund. Fram till det första enkla bytet, sen gick det inte längre. Hon blev så het! Så det spack på slutet, hamnade på 57% väldigt lågt, lite väl lågt tycker jag..  Men jag är himla nöjd med henne ändå, det är hennes andra tävling i hela livet. Jag pratade med Sigrid efteråt och hennes var också lika het, ge dom lite mer tid så kommer dom bli kalas!

Så fin!!

Koncentration i bakdelsväningen

När vi kom hem från Enköping, gjorde jag klar Lucy och Constanzia som vi i bilen bestämde att det skulle gå en programridning/tittapådressyrstaket i Rimbo. Jag flätade dom och gjorde dom fina. Det var jätte roligt! Båda två tog sig runt en LC1, Constanzia gjorde endel rodeo i galoppen och Lucy ville helst gå ut. Men för Constanzias del var det jätte skönt att hon fått se staketet, hon ska ju faktiskt tävla i år.

 Nya jackan

Dom har blivit så fina mina små prinsessor! Lucy behöver väl inte lite kortare ryttare senare, men först ska hon utbildas.

Glömde jag nästan igen, Rimbos Div I lag med Angelica och NeeNee i spetsen vann omg 2 på bara 3 ryttare. Mycket duktigt! Cornelia debuterade Hallon i Div I dressyr, glömde lite vägen och missade lite här och där, men ok för en debut 56% (hade varit 58% om hon ridit rätt väg)

Jag har lagt in endel bilder i galleriet sen tävlingarna.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)