För  bilder, följ länken till min Instagram 

Dåligt väder...

2012-04-10

Eller det är kanske dåliga kläder.. Spöregn och blåst i flera dagar, endel snö också.. Jag skulle vilja ha ett par såna där regnbyxor som man abra har över låren när man rider, så man kan har ridbyxor som vanligt under utan att man blir blött. Ska leta upp vart man kan köpa sådana. Då blir våren och sommaren mycket torrare för mig.

Det har anlänt en ny dam till stallet, en till Lucy! Hon är 3-år e.Dee Jost Van Duke- Marwin och ska ridas in hon rör sig himla fint och hoppar tydligen kanon. Så det blir roligt att starta hennes karriär i livet.

I söndags hade vi hoppning i stallet, ska försöka göra det två gånger i månaden. Unghästarna behöver det.

Angelica som har NeeNee här istallet har jag övertalat att hjälpa mig hoppa. Hon har gått hästgymnasiet på Strömsholm, tävlat upp till 130cm samt utbildat många unghästar inom hoppning. Så min tanke är att hon ska visa både Constanzia och Robban uppsuttet i hoppning på kvaliten i höst, jag tror de kan göra väldigt bra ifrån sig med henne på ryggen.

Jag red fram hästarna och travde lite bommar, sen tog Angelica över. Det var första gången vi hoppade Constanzia uppsuttet och det gick ju som en dans. Hon hoppade studs som hon aldrig gjort annat!  Angelica kan hon.. Florie hoppade också, oj vad hon kan hoppa.. Skulle någon vilja byta karriär på henne är det inga problem.. Robban hoppade som en riktig hopphäst, han är riktigt duktig att hoppa! Min tanke  med honom är att inför ett ev bruksprov är de bra om han gör riktigt bra ifrån sig på hopprovet. Efter som han både kan hoppa och dressyra tror jag fler skulle vilja använda honom inom aveln. 

Underbart roligt att så fina dressyrhästar gillar att hoppa, de bästa är väl att när de hoppar blir de både lite mindre orädda och framför allt snabba och starka i bakbenen.

Fick mejl av Robbans uppfödare i Tyskland idag. Robban har tydligen fått en bror efter Sir Donnerhall. Wolfhard skrev att den kommer att bli stor, mycket större än Robban och den såg mycket fin ut.

Visa Sir Don 2.jpg i bildspelVisa Sir Don 1.jpg i bildspel

Robbans bror efter Sir Donnerhall ( Sandro Hit- Donnerhall)

Robbans fina mamma och sen en liten bild på en väldigt ung Robert

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)