För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nu är våren här...

2012-03-27

Våren är här nu det känns i luften. Blommorna börjar komma upp här och där, hästarna hittar även endel att äta i hagen av det väldigt lilla som sticker upp. Jag har varit dunder förkyld i två dagar och hoppas jag är frisk i morgon, sovit i nästan två dagar. Men nu börjar jag känna mig bättre,  jag hinner inte vara mer sjuk denna vecka heller.

Dom här växte utanför vårat hus.. Till helgen har de sagt att det ska snöa. Det ligger nog inte kvar så många timmar, men det skulle vara skönt om vi slapp snö på lördag när vi ska tävla..

Ny sponsor under 2012 har vi fått Steel Joint.

Visste du att mineral och vitaminbrist kan leda till att din häst får upprepade ledinflammationer, försämrad hovkvalité och hos unghästen skelettförändringar!

I STEEL JOINT finner du viktiga byggstenar som kalcium, magnesium, kisel, bor vitaminerna A, C och D3.
Denna kombination gör vår produkt unik på marknaden!

Besök deras hemsida www.steel-joint.se

 

Antal kommentarer: 4

2012-03-28 10:50:00 - Lisa

Hej!
Alltid lika trevligt att läsa dina små inlägg. Måste få fråga, ger du själv detta tillskottsfoder? Har du någon erfarenhet? Vore roligt att höra vad du tycker? Har nämligen en häst som sätts igång nu efter en skada och funderar på om jag skulle köpa detta..:) mvh Lisa

2012-03-28 16:41:57

Hej Lisa! Jag har gett steelJoint framför allt till mina unghästar och de mår jätte bra, jag har inte haft några problem med osteochondros (Vilket visa hävdar är ärftligt och visa att det har med uppväxten att göra). Colle min halta loppa har börjat äta det nu igen, han ska ju också igång och jag hoppas det kan hjälpa honom. Hästarna äter det utan problem också, vilket är jätte skönt! Med Vänliga Hälsningar Sara:P

2012-03-28 20:40:16 - Lisa

Tusen tack för snabbt svar! Nu ligger en beställning och jag har hänvisat att jag fann info om dem genom din sida.:)
MVH Lisa

2012-03-28 22:54:00

Kalas (flower)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)