För  bilder, följ länken till min Instagram 

Tävling!!!!!

2012-03-26

I helgen blir det tävling med både Florie och Robban. Ska bli jätte roligt! Jag tror att Florie kommer göra ett riktigt bra jobb, Robban är ju rätt tittig så det får bara bli lite som det blir känner jag. Han är så ung och det blir första gången med dressyrstaket och domare. Sköter han sig utan att bli rädd för domaren känner jag att jag är rätt nöjd, hans tittighet kommer försvinna när han blir lydigare. Florie är inte tittig och jag tror om hon sköter sig förövrigt kan hon få riktigr fina poäng. Jag skulle behöva en hästskötare till tävlingen, om någon är ledig och vill ge en hand slå mig en pling då.

I går fixade vi alla avbitna stolpar i hagen, och byggde en till hage så stona får en hage till. Sen efter det hade vi löshoppning för hela slanten, jätte roligt! De har inte hoppat sen i november så de var väldigt glada. Robban hade ett par varv först i full galopp men många luftsprång i mellan. Sen hoppade han ett par gånger riktigt fint! Guld stjärnan gick (som vanligt vid hoppning) till lilla Lucy, hon hoppar super bra! Sen hoppar hon högt, hon hoppade 110cm lätt i går igen. Hon är ju bara 139cm hög.. Constanzia hoppade mycket villigare än vad hon gjort tidigare, så det var skönt! Florie hoppar också bra, völdigt mycket tryck i bakbenen. Blir lite het, man får leda henne fram till 1.a bommem. Vi hoppar med tre hinder och en hörnbom som dom gör på testen. NeeNee tyckte det var skitkul att löshoppa, först race ett par varv tills haninsåg att jag hade en hink med musli till dom. Han hoppade ca 145cm och han tog inte ens i...

Våren verkar ha kommit för att stanna, helt underbart! Förra året vid den här tiden var det massa snö, nu år hagarna torra och hästarna har redan haft några dagar utan täcken i hagen.

Sommar snart....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)