För  bilder, följ länken till min Instagram 

Vaknade med ett leende

2012-03-21

På morgonen under vintern (när det är mörkt och kallt ute) när klockan ringer är jag lite trögstartad ( el rättare sagt väldigt trögstartad). Jag ställer alltid klockan så jag kan snoza en stund, när jag väl börjat vakna är det första jag är att kolla vädret. Allt blir ju så mycket enklare ju mindre kläder man behöver klä på sig. Jag är en sån där frysen typ, som idag var första dagen i år jag inte hade termobyxor på mig när jag gick ut till stallet. Så när jag kollade vädret vid 7 stod det 4 grader... Inte varmt, men upp ur sängen och kollade ut under gardinen och såg SOLEN!!! Jippie, vad allt kändes lätt helt plötsligt! Precis som man vill att det ska vara varje dag, så idag gick det lätt att gå upp.

Hela dagen har varit helt underbar, bra väder, bra hästar och en kaffe i solen.

I går tog jag med Robban en sväng  till Johannesberg och red lite. Han har aldrig varit där, men skötte sig utmärkt som vanligt. Cattis kom ner och hjälpte mig en stund, hon såg honom en gång som 1-åring när jag var där och löshoppade men nu var första gången som han är stor. Hon tyckte han var jätte fin, bra bakben ben och mycket utstrålning. Så vi mellanlandar nog där nästa vecka också. Träffade Maria som jag inte träffat på länge heller, så det var jätte roligt. Maria har en stor svart häst som rör sig fantastiskt! Det är alltid så roligt och komma dit och träffa alla kompisar.

I kväll blir det träningar ute i Riala, nya ekipage så det blir spännande.

Antal kommentarer: 2

2012-03-22 22:33:28 - Annelie Keyser , anneliekeyser@hotmail.com

Tack för otroligt bra lektioner igår :) känslan fanns kvar idag och det var så kul att rida!! Ser fram emot nästa gång och hoppas dagarna går fort!

Mvh Annelie

2012-03-23 18:36:01

Tack! så roligt, ser också fram mot nästa tillfälle :D
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)