För  bilder, följ länken till min Instagram 

Ny vecka igen

2012-03-19

Det gick bra för mamma och Colle i fredags, min kusin Carolina följde med mamma som sällskap också. Nu är han behandlad i halsen och mera shockwave i kotan, så nu är det väl dax snart att börja rida honom. Jag måste erkänna att jag tappat mycket av motivationen att rida honom, eller rida i gång honom, då han tidigare blivit halt hela tiden. Men jag har ev fått min pappa (Hihi) till att hjälpa mig skritta igång honom, och Angelica kunde hjälpa till också  när han går att trava lite på. Han är ju helt underbar att rida men jag känner att jag hellre vill lägga min energi på mina andra 5 hästar, tills det jag vet om han kommer att fungera.

Har anmält till ganska många tävlingar nu, både Florie, Robban och Boris kommer att starta.  Det känns jätte roligt! Hästarna har känts så himla bra nu, Florie har verkligen jobbat kalas bra sista tiden.

Robban blir bättre och bättre varje gång man sitter upp, traven har blivit så mycket luftigare och med mer tryck. Galoppen på honom är fortfarande lite svår, men ju starkare han blir ju lättare blir det fär honom att galoppera med sin stora galopp.

Constanzia som fortsätter sin bana mot att bli en svan gör också bra jobb, hon är väldigt välbalanserad och lätt att rida. Galoppen på henne är mjuk och rund att sitta på och väldigt välbalanserad.

Boris har också känts väldigt bra, där sitter byterna bra nu samt den förvända galoppen. Traven på honom behöver man inte jobba så mycket med, den finns där. Han behöver bara stärka sig och bli mer lydig, så har han sina kval i en lite ask =)

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)