För  bilder, följ länken till min Instagram 

Colle får lifta med mamma

2012-03-15

För att få ihop ett fullt schema inför morgondagen ska mamma köra Colle till kliniken för behandling. Jag lastar honom här hemma och Gustav har lovat att lasta av honom när de kommer fram, Colle har lite mer respekt för killar än tjejer så de ska gå bra. Gustav är hästvan så även om Colle är fräck så går det nog bra. Så mamma ska inte behöva leda honom något bara vara chaufför =) 

Hästarna här hemma har gått riktigt bra på sistonde, Boris va sååå fin idag!! Synd att man inte kan filma när man rider, vilken häst!!

Florie har också arbetat på bra, övergångarna mellan skritt och galopp börjar sitta bättre och övergångar mellangalopp och  arbetsgalopp. Robban har varit väldigt okoncentrerad första 10 min pga att Lucy ställer sig så nära stakettet hon bara kan mot ridbanan och brunstar i ett så fort han kommer. Han gnäggar inte eller hingstar sig, men han lyssnar inte så mycket första stunden. Men idag var han också sååå fin i slutet, han travlängde som aldrig för och gjorde övergångar i galopp han med. Skänkelvikningarna sitter också så mycket bättre nu, fina Robert! Constanzia var också riktigt fin, hon travade lite lugnare idag och galopperade jätte fint. Tog rätt galopp hela tiden och lyssnade på mig när jag bad om något.

Det kanske är våren som gör att alla känns så fina nu, eller är det min ridbana? Underlaget här hemma är ju helt fantastiskt! Alla hästar känns alltid väldigt mjuka och rörliga här hemma.

Om ni undrar vad jag har för mirakel bana så la vi nytt underlag här för två år sen med terratex. Och jag tycker att det är de absolut bästa att rida på, man kan hoppa, longera eller dressyra och de blir inga kullar eller ojämnt. Hästarna går uppe på materialet istället för att sjunka ner i det. Det här blev som ett riktigt reklam inlägg, men banan är grym!

 

Colle i vårsolen på förra klinikbesöket.....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)