För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nyklippta igen

2012-03-05

Även om våren står och väntar runt hörnet och hästarna snart börjar fälla fick klippmaskinen åka fram idag igen. Så nu ser dom så fina ut igen, de var inte så mycket att klippa mest fin justering! =)

Constanzia var rätt långhårig så hon blev jätte fin, men vilka åsikter hon hade om klippmaskinen!! Haha, hon blev så sur när jag klippte på halsen så hon tog frambenet och slog mot mig, bara för att tala om att hon inte tyckte om maskinen... Angelica stod och matade henne med godis slicksten för att hon skulle tänka på det mest, men icke. Men jag gillar henne skarpt ändå, kanske just för att hon har humör och att hon klarar av, och tar när man säger åt henne. 

Ska se om jag kan filma henne någon dag. Boris filmen som jag lovade kommer inte upp, de vill inte. Jag ska filma honom igen med telefonen så kan man lägga på youtube direkt det är mycket lättare.

I morgon blir det shuttelservice till ridhuset hela dagen. Skulle de råka bli varmt imorgon kan man rida här hemma men det ser ut som det blir kallt. Faktiskt gick det bra att rida nästan hela förra veckan, jätte skönt att kunna rida ute.

Mattias träningen i januari

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)