För  bilder, följ länken till min Instagram 

Duktiga Boris

2011-03-19

Tävlingen idag började sådär..

När Boris var färdig knoppad och klar min sambo uppe, som skulle agera hästskötare, hade jag bara min kamera kvar inne och hämta. Jag sprang in (som jag alltid gör, för det går ju fortare än att gå)  upp till kontoret hämtade kameran sprang ner för trappan och hoppade ner sista steget( det går ju också fortare). Jag har haft lite problem med ryggen sen tidigare och när jag hoppade landade jag visst lite stelt (kl 07,15) varav det sa brak. Jag pajade något.. Fanns ingen tid att tänka mer på det, men något kändes när jag skulle börja rid Boris. Jag försökte att inte tänka mer på det, utan bra rid! Och Boris var faktiskt toppen fin på framridningen, lugn lyssnade och tog alla hjälper. Han var SUPER på banan, lite fort ibland ( inte så lätt när man är 4 år) och vingligt men i det stora hela jätte bra.. Det var  Pelles (min sambos) första gång med på tävling med bara mig och hästen. Han är lite rädd för dom, men hjälpte mig och sätta på täcke och hålla, även han så duktig! Boris fick 63,45% och låg i ledning länge, så roligt! Vi slutade på en mycket fin 2a plats coh åkte glada därifrån.

Även en till häst som jag ridit in och red 4 års championatet på (på 75% se bild)  Raggae VG fanns med i startfältet, den damen har mycket energi och mycket gång kommer bli kalas när hon lungar ner sig lite. Väl hemma igen hade jag ju 3 hästar

Reggae VGkvar att rida, men ryggen höll inte.. Så jag hoppas den fungerar som den ska imorgon,(tror egentligen inte de) annars blir det akuttid till Annica (igen) på måndag!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)