För  bilder, följ länken till min Instagram 

Internet strul

2012-02-28

Träningen för Mattias med Boris gick kalas, han fick jobba hårt Boris. Vi jobbade mycket på att få honom lydig och aktiv i bak, det blev lite protest först men efter en stund blev han riktigt riktigt fin! Traven blev så mycket aktivare med ett ännu större register, fram och tillbaka hela tiden. Han var ordentligt trött i slutet.  Jag har försökt få ut film men vårat internet har ett eget liv just nu, så den kommer när den kommer.. Jag måste så här i efterhand tacka Angelica som ställde upp och körde Boris till träningen, värt så mycket.

 

Florie har jobbat på bra, hon känns så mycket lugnare och tryggare i allt man gör.  Galoppen ( kan inte sluta tjata om den) är sååå fin! Traven kommer mer och mer.. Hon börjar kunna travlänga väldigt fint nu också.

Robban slapp operation!! Så himla skönt, så nu har jag ridit honom igen och det känns att han stått i ca 2 veckor. Han har utvecklat en ny gångart i galoppen där man bara bockar, hela tiden! Varje språng skjuter han rygg... När jag red Constanzia jobbade hon också väldigt bra i denna gångart, men hon slutade iallafall efter en stund. Det gjorde inte Robban, men jag hoppas det blir bättre snart.

Lilla Lucy fick åka med till ridhuset i söndags, hon fick lifta med Angelica och NeeNee. Lilla Meja var med och longerade henne en stund, de var jätte duktiga båda två. Meja hade aldrig longerat någon häst tidigare, men med lite hjälp från Angelica om hur hon skulle stå och göra sprang Lucy runt så fint.

På torsdag ska jag med Colle och ta stygnen, vi ska även behandla honom i kotan och halsen. Sen ska han skrittas... Som sagt, det blir spännande...

Robert

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)