För  bilder, följ länken till min Instagram 

Minus grader

2012-02-06

Kallt är bra förnamnet av hur det varit sista veckan. Det har gått bra att rida här hemma på banan, så det har varit skönt att slippa åka till ridhuset in kylan. När jag och Angelica red ut i lördags morse var det -22, det kändes i ansiktet när det är sådär kallt. Constanzia hade is i hela huvudet efter turen, och man började bli lite kall sista skritten hem igen.

Men förövrigt tycker jag fortfarande dom känns väldigt fina allesammams. Det har mest blivit lite lättare jobb i kylan med tanke på mig själv. Det blir så jobbigt när man svettas i 15-20 minus och dessutom vara ute i rätt många timmar, hästarna lider ju inte som jag...

Stallarna har klarat sig bra i kylan, gamla och robusta! Temperaturen har varit som lägst i stallet på em när hästarna varit ute i hagen och nästan högst på morgonen ca +0-1 C. Så hästarna har mått bra, det får väldigt mycket hösilage att äta när det är kallt så det inte ska frysa.

 

Jag drabbades av magsjuka i går natt å fy så dåligt man mår... Vissa människor har ju lätt att bli tex förkylda, det är jag i stort sett aldrig. Minns inte ens när jag hade riktigt  med feber.. Men, magsjuke bakterien är ivrig på mig, jag kan vara dålig flera gånger per år.. Å det är så hemskt... 

Man känner sig som en uttrampad kaviartub på morgonen, magen är utochin och man kan knappt stå för man har ingen näring kvar. Så jag var väldigt glad att familjen Fredriksson kunde rycka in och hjälpa mig i stallet i morse och slänga ut djuren! Tack snälla!! Annars hade de nog tagit mig hela fm att  få ut dem.

 Jag lyckades mocka och fixa all mat  på em innan de gick in, men det blir inte så mycket ridning idag.. Magen känns sådär..

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)