För  bilder, följ länken till min Instagram 

Från vår till vinter!

2012-01-24

Nu blev det vinter igen i sthlm, Kundby Gård är snötäckt. Men det är vackert ute och roligt att rida i snön, för nu är det alldeles lagom med snö. Man kan rida i skogen överallt, hagarna ärl  inte leriga eller knöliga och man kan rida hyfsat på ridbanan igen!

I dag var det tur och retur till ridhuset hela dagen, började morgonen med att tömmköra Florie. Hon blir rätt het i början men ack så fin mot slutet. Hon blir så nöjd med sig själv när hon arbetat och känner att hon varit duktig, mycket beröm och hon ger så mycket tillbaka. Men det är väl så det flesta flickor fungerar, både tvåbenta och fyrbenta...

Boris var kalas fin idag, han har sån talang för piaff och passage! Man kan nästa våga säga att han faktiskt gör piaff, det är tidigt ja vet, men jag bara leker lite och det kommer... Vissa hästar har det liksom i sig, de vet precis vad de ska göra när man frågar.. Han kommer kunna gå långt.

Robban var helt ok idag, galoppen har blivit så fin!! Förut kunde vi knappt svänga i galoppen, men nu, han svänger och galopperar samtidigt.. Han har så stor galopp! Jag tycker det är så spännanade att ser hur han kommer utvecklas här under våren, för det har hänt så mycket bara sista 2 månaderna. De skulle vara roligt om  någon kan komma med och filma lite i helgen när jag tränar för Matttias så jag kan lägga ut lite film på honom när han galopperar, och filma även Florie. Det är så svårt att filma och rida samtidigt...

Constanzia longerade jag här hemma på banan, hon börjar dra upp magen ordentligt nu ser nästan lite snärt ut!  Jag ska klippa henne och frisera henne nån dag också.

Lilla Lucy börjar sitt jobb nästa vecka, hon är pigg som en mört piper i hagen när man släpper ut dom på morgonen!

 

Lite bilder från idag

Florie nöjd efter träningen. Robban hade hellre stannat i hagen idag!

 

Constanzia på ridbanan. Dagen avslutades med en hemmagjord cupe cake. Mamma och jag gjorde dom söndags! Söta blir dom och goá =)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)