För  bilder, följ länken till min Instagram 

Vårväder idag

2012-01-19

Solen strålade i mellanåt i dag så det kändes som vår, som en sån där fin dag i slutet på februari. Hoppas det blir en tidig vår i år, man blir så pigg när ljuset kommer tillbaka.

Hästarna har skött sig bra, det är väl det man kan få skämma bort sig med när man bara rider ungdomar att varje häst varje gång man rider gör framsteg och utvecklas. Boris har varit jätte fin sista tiden, så han fick gå iskogen igår. Han var så glad, vi travade mest men i skogen var det mjukt och fint så vi galopperade en sväng också. Boris är väldigt snäll att rida ut på pigg och glad! Idag blev det ridhus för hela högen. Florie tömkörde jag på fm, vilken trav vi fick fram!!!  Galoppen blev också ganska bra, men hon behöver bli mycket starkare där för att kunna orka samla ihop sin stora galopp. Men de kommer, där hade det varit bra med snön som kom förra året att träna galopp i. Robban tycker jag faktiskt också har utvecklats jätte mycket sista månaderna, både traven och galoppen har blivit bättre. Han har en helt underbar galopp den hästen. Han flyttar sig åt sidan för skänkel och börjar träna längningar mer och mer nu. Constanzia hade lite svårt med gasen idag, hon ville mesta skritta..  Men igår då hade hon i gasen i hela tiden så, det går fort i svängarna! Får hon bort magen ordentligt och jag klipper henne så kommer hon glänsa snart =)

Min lilla Colle är super super laddad, han verkar trava i hagen varje gång jag går förbi och det verkar nästan som han vill visa -

"- Rid mig, jag är frisk"  För han travar helt rent...Men jag ska göra operationen på honom och så sätter jag igång honom efter det, det skulle gå att rida honom i skogen nu, men man tappar liksom lite lusten...

 Boris väntar förtvivlat på att Robban ska komma ut i hagen! Han står där och väntar varje dag, å är Robban ute först står Robban och väntar på Boris.

       Dom är verkligen bästisar dom där två...

Constanzia pimpad med vita lindor, 1a gången. Fler bilder i galleriet på Constanzia

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)