För  bilder, följ länken till min Instagram 

Träning Hanchen

2012-01-07

Robert fick vara först ut på träning i år. Han var väldigt pigg och glad i börjar, galoppen blev först bara bock. Men efter en stund gick lite energi ur honom och han kändes faktiskt i det stora hela bättre efter vilan än vad han gjorde innan, de var ju faktiskt det resultatet jag ville ha av vilan. Det kändes som han förstod mer av vad han skulle göra, och för första gången kändes galoppen riktigt fin! Rund och stor, takten finns där mer och mer.

Florie kom med till ridhuset i går också, det började väldigt spänt då de som skulle ha körning i ridhuset hade ställt in sina vagnar redan innan de skulle börja. Efter en stund skulle de också ta in riskolehästarna, och de går precis längs med ena långsidan och det låter! Så jag förstår henne.. Men efter en stunds ridning kändes även hon väldigt fin, hon kändes också bättre efter att hon fått vila.

Det känns väldigt bra att jag planerade in vilan för dom, eftersom det gett de resultat som jag ville ha. Så nu kör vi på igen, träning för Mattias 27-28 Januari och Hanchen blir det nästan varje vecka nu. Även programridningar så vi kan komma ut och testa vingarna lite innan första riktiga tävlingarna. Alla utom Boris gör ju tävlingsdebut i år, så det ska bli väldigt spännande. Boris känns förövrigt också väldigt fin, han har musklat sig ordentligt och bär sig bättre än tidigare.. De bådar gott inför säsong 2012!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)