För  bilder, följ länken till min Instagram 

Sammanställning av året som varit

2011-12-29

Året började väldigt roligt med Colle som placerade sig in sin första msvB4 på 67% och han behövde ju då bara ett kval till för att kunna starta msv A som var målet för i år med honom. Som alla redan vet slutade ju våran historia där...

Året fortsatte bra med Boris som var tvåa i sin första tävling och skötte sig exemplariskt! Då alla mina hästar är så unga fick vi vänta ända till 3-års testet med Robban innan de skulle hända något igen, han gjorde ett bra test och fick 47. Lite söpligt när det saknades en poäng till Flyinge men men.... Boris gjorde yttligare en start i LB och fick då fin fina 68% mycket duktigt.

Efter sommaren och sommarbete sattes dom igång för 4-års kval i Enköping. Jag är himla nöjd med både Florie och Boris. Boris fick ju gå ett kval till i Karlstad 2 veckor senare, där han vann sitt kval på 79% och fullkommligt utklassade de andra i klassen. Så han fick åka till Flyinge, väl på Flyinge fick vi botten napp. Boris var jätte trött och hade ingen lust alls där, men han är iallafall bland de 50 bästa 4-åringarna i Sverige vilket är en bedrift!!

Året avslutades med många träningar med hästarna, och Robban som fick bruksprovs biljett och mycket fina omdömmen. Något bruksprov blir det inte i vår, men nästa år så.

 

Totalt sett av året har det varit mycket upp och ner. Hela historien med Colle tar nästan knäcken på mig, jag vill så gärna att han ska fungera.. Hoppet är väl det sista som överger en, jag har lite kvar. Han har alltid varit min favorit häst så jag har så svårt att släppa honom.

 Men att Boris skulle utvecklas så mycket som han gjort har vägt tungt, denna stora häst som faktiskt börjar lära sig dansa! Robban har vuxit upp till en liten prins och Florie får bli prinsessan. Consatnzia och lilla Lucy kommer bli helt ok dom med. Men för att få önska lite till nästa år så hoppas jag att det blir ett bättre år med flera tävlingar och friska hästar!

Tack för i år alla nära och kära,  nu åker jag och Pelle till Dalarna och firar nyår!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)