För  bilder, följ länken till min Instagram 

God fortsättning

2011-12-26

I natt vaknade jag av att det lät som taket skulle blåsa av huset, det var sån storm! Strömavbrott och svinkallt inne, hästarna fick gå ut i hagen vid elva. Jag brukar inte vara så kinkig med att de inte ska kunna gå ut pga av vädret men i morse hade Lucy blåst bort.. Det var helt galet! Strömmen var tillbaka vid tio tiden så det var skönt, blir så jobbigt att mocka när det är mörkt.

Hästarna har vila nu då jag reser bort på torsdag till Gesunda och firar nyår.  Hoppas att det ligger lite snö så vi kan åka lite snowboard när vi är där, för Pelle och jag har köpt årskort.  Men under veckan nu blir det jobb på Synsam som vanligt.

 

Jag har fått lite länkar på facebook om dessa knasiga nya regler om tävlingsutrystning som börjar gälla från 2012.. Det är ju helt galet! Gå till hippson och kolla Annelies blogg. (får inte dit en länk) och undra vad ridsportfröbundet håller på med..

För två år sen kom ju tex en regel som sa att vid visning av häst vid hand fick man inte ha ridbyxor, utan de skulle vara vita byxor. Ok, men de flesta som visar häst vid hand ska ju rida hästen i nästa moment och var då tvyngen att byta byxor! Så larvigt, och vi tjejer har ju ganska tajta byxor som ser ut som ridbyxor så vad spelar det för roll??... Men den regeln togs bort, eller alla sket i den.. Men vad är det för knas? Ibland undrar man ju vem som kommer på såna här "smarta" saker..  Dessutom har de ju ändrat alla regler vad det gäller licens på nyregistrerade hästar, fom nästa år kan man bara lösa licens per år inte för hela livet. Med andra ord så blir det mycket dyrare.. Och från förra året var man ju också tvyngen för att kunna visa häst på unghäst kvalen både vara medlem i asvh och en regionel avelsförening. Och sen måste jag lösa licens och vara medlem i en klubb för att kunna tävla...

Julen har varit supermysig, underbar julafton hos Pelles syster Johanna. Fortsatt av en mycket trevlig middag här igår med bästa vännerna och otroligt god mat.

 

 

 

Här kommer några bilder från Julen

 Tomten

Sam var mest rädd för tomten så Pelles knä kändes tryggt

 

Middags dukning juldagen

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)