För  bilder, följ länken till min Instagram 

Inga svar än..

2011-12-15

Fortfarande inga svar från scinten, jag har väntat hela dagen på att Gustaf ska ringa. För i morgon bli det ju fredag och sen helg å då måste jag vänta ända till måndag på svar...

Men det snurrar ju runt endel i huvudet.. Vad händer sen?

 

När jag städade häromdagen så hittade jag filmen på Colle som vi köpte honom på. Den är på vhs så jag ska se om man kan få upp den på youtube på nåt sätt. Han var ju så söt! Han kallades Dumbo när han kom till mig, för uppfödaren tyckte han hade så långa öron (vilket han hade)!  Vi hade döpt honom till Don Corleone ( Don från Don Schufro och Corleone från Corrado ) innan han kom hem till mig men de hade inget smeknamn till det så då blev det Dumbo. Det dröjde till Colle blev 4 som han verkligen kallades Colle  av alla, pappa var de  som kom på det redan när han kom. För  Colle kommer ifrån Göteborg  och för länge sen så fanns en serie som hette Kålle O Ada , och då tyckte pappa det var passande.

 Men han var så liten när han kom så han kallades "lillen" länge... Men när han skulle på bruksprov tyckte Johan Becker att man inte kan kalla en hingst för lillen, så han kallade honom Collemannen och efter det blev det Colle.

Det är ju jag som döpt alla mina små just nu, å alla heter ju efter filmen Gudfadern..

Constanzia är ju Don Corleones dotter i filmen, och Robert DeNiro spelar i filmen ( var ju rätt passande också då Robbans morfar heter DeNiro) och lilla Lucy Mancini är Don Corleones fiendes dotter.. Så jag har ju nästan hela filmen i stallet!

När Robban och Lucy kom så gick det inte att skilja Lucy från Robban. Hon trodde han var hennes mamma.. Och dom hade bara setts undertiden de rest i bussen från Tyskland och hit. Men Lucy hade väldigt dåligt självförtroende när hon kom.. Nedan en bild på Robban och Lucy i hagen

 

Två små troll

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)