För  bilder, följ länken till min Instagram 

Dax för scint i morgon

2011-12-12

Det känns i magen, i morgon är det dax.

Jag vet heller inte riktigt vad det är för svar jag vill ha, nåt är ju fel på honom men vad. Visar scinten att det är gaffelbandsfästet som inte vill  hänga  med igen  eller är det något annat  som gick sönder den där natten när han kom lös i stallet. Om det visar gaffelbandsfästet, vad gör vi då? Ska vi vila honom igen och prova?  Vila det handlar ju om ½ år i boxvila.. Orkar jag det, orkar Colle det ? att sen sätta igång honom under lååång tid för att sedan kanske han inte går att rida på ändå... Ska man ta bort honom trots att skaderna är så små  att dom  bara syns på scint, inte på ultraljud, för att vi nte hittar något som är fel på honom?

 Colle lider ju inte av sin hälta, då han inte är halt hela tiden så han undrar ju varför han inte får göra något. Han mår ju inte bra av att inte göra något, Colle är inte riktigt den typen. Han vill arbeta, han blir väldigt bitig och dryg när han är uttråkad.. Vilket han skulle bli av ½ år utan ridning, men det är de ju värt om han blir frisk.

Eller ska man ta bort en häst som inte är halt förutom ibland..? Han skulle kunna gå i skogen, men vem skulle vilja ha en häst som har damp och bara bits som skogshäst? Och även om man kastrera honom tror jag han fortfarande kommer vara hingstig så han måste alltid gå själv....

Eller tänk ett ½ år senare sätter jag igång honom och han fungerar? De  är ju drömmen....

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)