För  bilder, följ länken till min Instagram 

Tävlings planering

2011-12-09

Jag försöker planera lite tävlingar inför nästa år, vilka som ska gå vad och ungefär när.

Boris är planen att vi ska försöka debutera LA ganska tidigt på året. I början på mars är det en LA i Gävle som jag tänkte rida. Sen ska han gå unghäst klasserna så han kan kvala till Falsterbo och Flyinge. Några program ridningar blir det också i klubben innan.

Robert ska väl också ut och visa upp sig, men vi får se hur han mognar. Men förhoppningsvis kan han åka med till Gävle och gå en LC1. Sen träning infö höstens 4-års championatskval så han också tar sig till Flyinge.

Florie ska också ut på unghästklasserna, så även hon kan försöka kvala till championaten. Det blir även endel programridningar och träning för hennes del, hon ligger ju lite efter Boris då hon blev inriden i sommras men det är en riktigt bra häst.

Constanzia ska faktiskt också igång ordentligt, är hon kvar hos mig så satsar jag på att rida henne också i kvalen i höst som 4-åring. Hon ska också få gå programridningar och ev någon tävling.

Lilla Lucy jobbar vi också mot championatet som 4-åring, hon både hoppar ju och kan gå dressyr så hon kommer bli en kalas ponny.

Colle ska in på scint på tisdag så får vi se vad som händer sen, men jag tycker så mycket om min fina häst. Det sitter väldigt långt in i hjärtat om jag ska behöva ta bort honom.. Men vi får se vad svaren säger.

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)