För  bilder, följ länken till min Instagram 

Träning för Mattias Jansson med Florie, och Robban har fått köra hårt för Hanchen.

2011-12-05

Denna varma höst/vinter har varit helt underbar för min del, det blir så smidigt att slippa åka till ridhus varje dag. Fast än att det bara är en kilometer så är det alltid jobbigt att lasta varje dag, så för min del slipper jag gärna snö och kallt iår.

Hästarna har sköt sig galant sista tiden, Boris har blivit så himla fin han börjar nästa dansa lite i traven. Det är inte långt därifrån, han har även väldigt lätt för att göra piaff / trampa lite.. Han gör det själv när han är på hugget så jag bara hjälper till lite å vips så gör han det! Helt fantastiskt då han bra är 4-år!  Han gör förvänd galopp och övergångar galopp skritt galopp. Väldigt duktig!

Robban har legat i hårdträning sista tiden, för om han ska göra ev bruksprov måste han vara väl framme för en 4-åring till februari. Han har faktiskt utvecklats mycket och känns mer mogen och rundare i sin galopp.  Hanchen tycker så mycket om honom, hon tycker han är en riktig kvalitets häst som har alla förutsättnigar att nå hela vägen.

Florie har också legat i, träning för Mattias senast i går. Hon börjar se riktigt fin ut, Mattias sa att jag ridit henne bra och bara ska fortsätta så som jag gjort. Inte sätta för stor press på henne utan ta det lugnt och låta henne söka sig framåt neråt hela tiden. Hon har väldigt lätt för att lära sig rörelser, vi har provat lite byten och de hajade hon direkt, skänkelvikningar lärde hon sig på en dag så smart är hon..

 

Lucy och Constanzia går mest i skogen och lär sig att inte bara busa. Colle rids lite som tidigare, men han ska in för scint så vi kan se vad som spökar.

Jag har letat lite efter nytt föl/1-åring, har hittat några intressanta se här nedan..

Va tycks?

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)