För  bilder, följ länken till min Instagram 

Lite trögt med uppdatering..

2011-11-04

Jag har haft full rulle sista tiden, varav väldigt lite skrivet..

Det har varit träning för Hanchen,Mattias Jansson och Gustaf.  Mattias var det första gången jag tränade för, men han har ridit Colle förut så jag har haft endel kontakt med honom. Han är en underbart positiv person och man vill gärna få till det där extra. Han har bra ideer och bra tänk. Mr P gick också träningen med Jill i sadeln, och även hon var väldigt nöjd. De tränade mycket på att få Pelle att lyssna och även komma upp i formen, han såg riktigt fin ut på slutet.

 

Hemma har hästarna börjat arta sig, Florie blir bara bättre och bättre. Hon är en riktig arbetsmyra som bara vill och vill, hon älskar att träna. Ungdomarna Robban, Lucy och Constanzia sköter sig även dom. Robban går rådgivande på torsdag, så det blir roligt å se vad dom säger.

 

Colle rids fortfarande 20-30 minuter omdagen 4-5 gånger i veckan, mest i skogen på hårt underlag. Han är helt fräch och börjar se lite bättre ut.

 

Jag får min nya telefon nästa vecka så jag hoppas jag kan lägga ut lite fler bilder oftare och framför allt uppdatera lite mer...

Antal kommentarer: 1

2011-11-06 17:34:35 - AnnSofi Kjerrman

Ser fram mot bilder och uppdateringar, :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)