För  bilder, följ länken till min Instagram 

Oj vad länge sedan...

2011-09-12

Det var varit full rulle sista tiden, med 6 hästar att rida tar det lite tid när man är ensam..

Det har varit träning för Hanchen med både Robban o Florie. Hon tyckte så mycket om Robban att hon tyckte han var min bästa häst just nu (Bättre än Colle!!) Vilket var super skoj att höra, han skötte sig exemplariskt!

Träningen för Hella Kuntz förra helgen var också väldigt rolig, alla unghästarna fick åka med. Hon satt upp på Boris och kände lite, hon tyckte att han var väldigt fint riden! Robban var lite spänd men skötte sig bra, trots speglar på hela kortsidan. Florie var den som Hella tyckte mest om, hon tyckte att det var " a great horse" !  Med massor av potential, med rätt träning så kan den bli hur bra som helst.. Jätte kul, jag tror det samma om henne.

 

I helgen gick 4-åringarna Championatskvalet i Enköping, jag är jätte nöjd med båda. Boris var verkligen jätte fin, jag tycker domaren var lite snål med poäng. Han fick totalt 76,6%  och hamnade på 15 plats av 50 starter vilket är en bedrift men det räckte ju inte hela vägen till Flyinge.. Florie var jätte dukrig, med tanke på att hon bara är riden i 2 månader var det fantastiskt kul att vi kunde visa henne. Domaren sa när vi fått poängen att alla skulle tänka på att det är unga hästar och i ny miljö kan dagsformen variera rejält, att detta är en häst för framtiden och önskade oss ett stort lycka till. Så det kändes väldigt bra. Nu blir det lite dressyrvila för dessa två, ut i skogen och busa istället för banan!

Lilla Zigne (el lilla hon är 167cm!)  har gjort ett kalas jobb här. Det går nu att trava på henne i bägge varv och hon går på tygeln. Hon är sååå fin!!

 

 

Jag har anmält Boris till ett till kval i Karlstad nu på söndag, fick lite råd av Svalling på vad jag ska tänka på för att kunna klämma till med de sista poängen. Haft lite annat upplägg denna vecka mot förra, så vi hoppas att det lönar sig! 

Antal kommentarer: 2

2011-09-13 08:07:18 - Angelica

Fina hästarna!! (star)

2011-09-13 16:01:26

:P Tack!!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)