För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nedräkning 51 dagar kvar

2017-11-13


Nedräkningen har börjat, jag är rätt less på att vara otymplig och tjock nu. Man sover fruktansvärt dåligt och kan knappt vända sig i sägen längre. Bebis har väldigt mycket akrobatiska konster för sig, hon snurrar runt, sparkar och sträcker på sig. Nu ligger även huvudet ner och de gör att de blir lite kämpigt när hon kommer åt mina reservdelar i titan. Men visst är de så att även om många av dessa konster gör att de gör lite ont även mot revbenen ( alla som haft nån i magen vet) är de skönt att känna hela tiden att hon lever och mår bra därinne. Jag längtar så mycket efter att få träffa och lära känna henne.

Orken till att rida har helt tagit slut, dels på grund av att de känns som magen sitter vid knäna dels är jag lite rädd och dels gör de ont. Mina hästar är jätte snälla, men efter olyckan fick jag ett annat perspektiv på hästar.. de är så mycket kraft. Trilla av från Maddox med sina dryga 180cm i mankhöjd känns inte som en höjdargrej med bebisen i magen. Även om jag verkligen inte tror att nån av mina tre pållar skulle ens försöka kasta av, så är de ändå känsliga dressyr hästar och mycket energi man ska hänga med på, och min balans med en 7kg kula som hänger i fram .

Men, men Skrittmaskinen är snart klar, den blir så fin! Hoppas verkligen att hästarna kommer gilla den oxå. Vito har jag lämnat i väg en sväng till en hopptjej som ska lära honom hoppa lite, väldigt tomt hemma nu. Men välbehövligt med bara två hästar hemma. Sen vi sålde Lucy kan jag knappt ens minnas att vi bara ägt tre hästar, 2 1/2 till och med då Gustaf och jag delar Maddox.
Men de kommer en tid här framöver där jag vet att de kommer bli skönt med inte så många i stallet.

 

Jag bjuder på en bild, denna bild är tagen för nån vecka sen.. jag tycker magen är ännu större nu och hänger längre ner. Kanske en jätte bebis!! Lina vägde 3020g och var 52cm lång när hon tittade ut. 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)