För  bilder, följ länken till min Instagram 

kulmage 

2017-10-18

Jösses vad magen växer!
Jag har jämfört bilder vid samma vecka när jag var gravid med Lina och magen är väldigt mycket större nu. Jag ska se om jag kan lägga ut några bilder, men de är inte min favorit sysselsättning att vara med på kort. De är dock bara magen som växt, de ser ungefär ut som jag svalt en fotboll. De är liksom en klotrund kula i fram, så balansen är väl lite si å så när man rider.

Kroppen hänger med iallafall, jag har lite bra dagar och lite dåliga. De dåliga är väldigt dåliga, jag kan knappt röra mitt höger ben, de låser ihop sig och jag fastnar. (Höger sidan är den sida som blev mest skadad i olyckan, av 6 frakturer satt väl de 4a största på höger sida.) De bra dagarna fungerar jag hyfsat okej, jag tänker dock hela tiden på att inte göra för mycket, gå för fort eller bära något tungt alls. Min snälla syster har även fixat ett par skor till mig som gjort jätte skillnad, stötarna från titan plattorna i ryggen känns inte alls på samma sätt och de är lättare att stå upp en längre tid.

Jag rider en häst varje dag och de fungerar bra, men inte mer. Skrittmaskinen är på god väg nu, underlaget är klart, maskinen har kommit. Väggar och tak som ska upp och lite ström, sen går dom där. Ska bli så roligt!! Känns verkligen som en toppen investering till gården och hästarna.

Hästarna rids ordentligt, jag har totalt 5 medryttare till hästarna som gör att de fungerar att hålla igång dom ordentligt. Alla är jätte duktiga och hästarna får både hoppa och gå i skogen ordentligt denna tid framöver.
Jag lekte dock lite med Robban i måndags å vi pysslade ihop 11 byten i varje bara så där, han är min prins den där hästen.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)