För  bilder, följ länken till min Instagram 

Lucy letar nytt hem 

2017-03-15

Äntligen försvann snön och den djupfrysta ridbanan ser åter sin forna glans som en fantastisk ridbana med kalas underlag. Som jag saknat den.. Vintern har varit lång med många svängar till ridhus när tiden räckt till. Jag har fulla dagar, med jobb 4- hästar och barn plus sambo. Tiden räcker inte riktigt till. 

Men jag har bestämmt mig för att Vito får gå först ut på tävlingsbanan i år, de blir även hans första tävling. Han blir bättre varje dag och hittar mer och mer "fin" trav. Den kommer sitta helt till sommaren. Han ska starta Div III LB1 2/4, de ska bli jätte kul. 

Eftersom jag just nu har 4-hästar hemma vilket är en för mycket  (kanske t om 2 för mycket) så är min underbart söta och duktiga ponny Lucy tillsalu. Hon är bedårande söt tre super gångarter född -08 maxad C ( väldigt synd att hon inte är 25cm högre) och väldigt fin att rida. Hon letar ny pilot som vill rida de högsta ponny klasserna. Hon är tävlad med placering i FEI och vunnit flertal LAP:1. En jätte duktig häst som jag hoppas någon vill styra runt. Hade Lina varit lite äldre hade jag behållt henne. 

Pris idé är 185.000kr  

hemmet är väldigt viktigt, någon som vet någon ?! Tveka inte att kontakta mig :)

 Lucys pappa

Lucy 

Antal kommentarer: 1

2017-10-16 13:29:25

:D hon har det så bra!<3
(heart)(star)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)