För  bilder, följ länken till min Instagram 

Patrik dressage tour 

2017-02-08

I helgen som var gick Patrik dressage tour clinicen på Vällingby Ridcenter av stapeln. Jag och Robert hade fått den fantastiska äran att få vara med och rida för världsstjärnan.
Jag har länge önskat att få rida för Patrik, så för mig var de super roligt!

Ca 450 biljetter var sålda, så de var fullsatt i ridhuset. Robert kändes lite laddad när vi kom in, men slappnade av efter en stund och gjorde ett kalas jobb. Vi fick mycket beröm för formen och takten i trav. Patrik sa även att jag sitter väldigt bra, han använde till och med ordet imponerande om min sits. Det kändes mäktigt att få höra med tanke på att ett tag kändes de som jag aldrig skulle kunna sitta ordentligt efter olyckan.

Vi visade även lite svagheter, framför allt i galoppen. Robert blir gärna lite sned när man länger galoppen i bägge varv och hoppar lite jämfota i upptagningarna han byter även lätt galopp. Vi fick lite verktyg där att ha honom mindre böjd och mer bara bogen in, vi får fila lite på de men de kommer bli bra. Sen tränade vi inridningar, något de varit lite dåligt med under vintern, men några blev bra. (En vis Gustaf är på mig väldigt om inridningar också när vi tränar.. )

Allt som allt var de en fantastisk roligt upplevelse att få vad med om, och även se alla dessa fina hästar som var med. Mest imponerad blev jag av Therese Klintström och Don Sanchez, vilket ekipage vilken kemi mellan häst och ryttare! Dom kan gå hur långt som helst, väldigt kul att se. 

 

Tack Åsa som var med mig under den långa dagen med endel små missöden på vägen dit, men vi kom fram. ( mer om de i nästa inlägg) 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)