För  bilder, följ länken till min Instagram 

2017 

2016-12-20

Idag är det 8 månader och 21 dagar sen som olyckan skedde, en tid som bara rusat iväg. Jag har knappt hängt med.. minnet sviktar kraftigt under vår och sommaren, jag kommer inte riktigt ihåg. Jag minns inte riktigt Lina, hur hon växte från att vara en bebis till en liten tjej. Jag kunde inte lyfta och hålla i henne på så lång tid, inte heller mata henne. Jag helammande Lina fortfarande när jag hamnade på sjukhuset Lina var bara 8 månader. Jag fick inte amma med allt morfin i kroppen, så jag slutade samma dag jag kom till sjukhuset.

Jag minns hur mycket jag längtade hem när jag låg där på KS till våra fina stunder jag och Lina. Nätterna utan henne var väldigt tunga. Jag längtade även så mycket efter min vardag, vakna i vårt rum, sova ordentligt i vår säng utan att vakna hela tiden.
Jag längtar fortfarande efter att kunna sova helt utan smärta, slippa känna av att de gör ont i ryggen, eller ont på sidan när jag sover. Reservdelarna som sticker ut i ryggen och ner runt bäckenet och över nederdelen av magen, som gör ont om man petar på dom. Stelheten och orörligheten som fortfarande gör sig påmind.
Rädslan för hästar som fortfarande finns.

De var Många som hörde av sig efter olyckan och jag har känt en enorm tacksamhet över de. Man blir helt rörd över hur många som tog sig tid att läsa de jag skrev och höra av sig till mig med krya hälsningar.
När jag letar igenom min mejl, messenger konto, och sms inser jag att det är många jag missat svara. Efter olyckan var inte riktigt hjärnan med, i stort sett rätt knall på morfin i två månader. Jag har halvsvarat många och jag ber om ursäkt för de, nog för att jag ofta är lite förvirrad men inte så..
Jag vill skicka en stor kram till alla som brydde sig, de betyder mycket litet som stort vare sig jag svarade eller inte.

Å Föresten är väl tur att man glömmer en del saker, som förlossningar och ett krossat bäcken. Jag mår egentligen hur bra som helst med tanke på vad som hände, man får perspektiv på livet och vad som betyder något och vilka som betyder något vilket jag tror är bra. Jag känner mig stark.
Och jag känner på mig att 2017 kommer bli ett bra år, hästarna mår bra, jag mår bra och viktigast, min familj mår bra.

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)