För  bilder, följ länken till min Instagram 

Sälja Robert? 

2016-11-15

Jag har flera gånger blivit frågad om jag vill sälja Robert, senast för nån vecka sen.
Det är oerhört smickrande när erkända, välmeriterade, skickliga ryttare vill köpa ens häst. Å jag förstår att man vill köpa Robert :)
Han är grym!

Men är Robert till salu?
Han och jag hade lite diskussioner efter samtalet senast och han sa att han var inte alls villig att flytta, vilket kändes skönt för jag vill inte sälja honom. Vi är ett team jag och Robert, vi har roligt tillsammans och jag älskar att rida och träna honom i både ur och skur.

De är ganska precis 8 år sen jag och mamma köpte honom i Tyskland. Jag hade sett en bild på honom och bestämde mig egentligen redan då för att jag skulle köpa honom. Alla hästar jag köpt unga och döpt själv är döpta efter filmen Gudfadern. De började med Don Corleone, sen blev de en avkomma till honom som fick heta som hans dotter i filmerna Donna Constanzia, sen blev de Lucy Mancini ( min ponny jag köpte för att Robert skulle få sällskap hem i bussen från Tyskland), Robert De Niro och sist Vito och Vincent. Så jag hade redan köpt Robban på bilden med stammen i handen för att han kunde få heta Robert De Niro, de va klockrent på alla sätt och vis. Vem vill inte ha en Robert De Niro i stallet?

Jag vill iallafall ha de, och han kommer stanna länge när jag får bestämma.

Antal kommentarer: 1

2016-12-21 23:44:06

Fina Robban :)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)