För  bilder, följ länken till min Instagram 

Duktiga 4-åringar

2011-08-06

Boris och Florie ligger i hård träning inför 4-års championats kval, de sköter sig utmärkt. De ska bli super spännande att se vad domarna tycker om dom, framför allt Boris för han är inte visad på 3-års test. Florie gick 3-års test förra året med 46p 9 på typ och 887 på gång, lite snålt tycker jag. Galoppen på henne är mycket bättre under ryttare, hon sätter under sig bak och är väldigt lätt i fram. Så hon borde höja sina poäng.

Boris har 3 väldigt bra gångarter, aktiv skritt med gott övertramp, bra påskjut i traven med fina rörelser, galoppen är jämn välbalanserad och väl undersatta bakben. 

 

Boris                                Florie

Men detta är ju också bara mina åsikter och man vet aldrig vad som händer på visningen..

 

Robban ligger i lättare jobb, han går i skogen och lajar lite. Jag och Angelica (som har hopphästen NeeNee i mitt stall) byggde upp hinder i skogen, så vi tänkte hoppa lite med Robban och de andra ungdomarna. Jag tror dom tycker att det är jätte skoj att hoppa i skogen, även Mr P kan behöva hoppa lite.

 

Colle som jag så varit så glad över, är trasig.. Jag/vi vet inte riktigt vad som spökar med honom.. Han råkade ut för en olycka förra året i Helsingborg. En häst öppnade hans box dörr under natten. Så när vi kom till stallet på morgonen var de två lösa. Colle hade försökt betäcka valacken under natten, så han hade sparkat honom rejält illa på frambenen och bak knäna. Han var duktigt halt på morgonen, så jag åkte  till veterinären som behandlade karpus båda fram. Han blev bättre då, men sen har hältan kommit och gått i 1 ½ år nu.. Och nu är han halt igen, och inget riktigt släcker... Jag blir så ledsen, då han är den bästa häst jag haft,  framför allt äldst och mest utbildad just nu. Jag vill ju ut och tävla lite högre klasser... Mina unghästar är super, men de skulle va kul med en som man kan lära lite mer..

Antal kommentarer: 2

2011-08-06 16:53:26

(flower)

2011-08-07 15:16:11 - annsofi kjerrman

detta elände att det aldrig ger sig :( bra att du glädjer åt dina små(heart)
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)