För  bilder, följ länken till min Instagram 

Inge Friends i år. 

2016-11-02


Jag har inte skrivit på länge och det är mest för att tiden inte räcker till. De är nog med jobb, planering av bröllop, hästar och ta hand om fantastiska lilla krutpaketet Lina.
Dagarna är dessutom,sen vi ställde om klockan, fruktansvärt korta, borde varit lite längre. Med vintern framför för oss blir dagarna kortare och den mörka tiden tar över. Jag är absolut en snö människa, älskar åka till alperna eller fjällen, men mörkret, jag fullkomligt avskyr mörkret.. De är som november bara vädjar efter att de ända man ska göra är att ligga under täcket och vila till våren kommer.. Men, åren och tiden går fort, så vips, snart är de vår igen, sommar och sen vintern här igen. Sen Lina kom bara rasar tiden fram. (Det är redan 7-månader sen olyckan, de är nu jag skulle börja rida igen..)


Jag som inte har ridhus på gården upplever vind och blåst väldigt tufft. De är inte kylan som slår mest när man rider, utan vinden som hästen ogillar som ställer till mest problem. Regn är oftast helt ok.
De är de dagar de blåser jag önskar att jag hade ett ridhus.!
Förövrigt med bra vinter, fungerar ridbanan helt ok året om, vi plogar den och behöver jag ta mig till ridhus finns närmsta 5min bort.

De blev inge Friends arena i år, men jag är ändå otroligt nöjd med våran prestation. De är små marginaler som skiljer mellan oss för att ta sig dit, alla är så duktiga. Vi har gjort väldigt bra ifrån oss, Robert är en stjärna. Och vi kommer rida på friends, han och jag nån dag.

På söndag debuterar vi intermediere I i Enköping, ska bli väldigt roligt!        

Han är ju bara 8-år.. Över vintern satsar vi på att lära Robert byten i varje för att blicka mot GP en vacker dag.


Maddox, min andra stjärna, är bara hur bra som helst. Han kan gå hur långt som helst!
Vito, min lilla rallybil, blir bara bättre och bättre. Jag hoppas kunna tävlings debutera honom i vår, rida lite La och kanske 5-års programmen. Han behöver bli starkare i galoppen för att orka bära sig, han har en stor galopp som tar mycket plats under magen på honom. Men han är ju bara plutt och 4-år.

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)