För  bilder, följ länken till min Instagram 

Livet återgår

2016-09-11

Livet har sakta börjat återgå till det normala. Jag har börjat jobba igen, vilket känns fantastiskt. Mina underbara kollegor som välkomnat mig tillbaka. Jag har tävlat både förra helgen i Hogsta och denna helg i Wirsbohammar, Robert gick st Georg och Maddox MA1. 

 
Robert dog lite inne på banan och stängde av lite. Efter start tillbaka i bussen kissade han hur mycket som helst, kändes som han gått runt kissnödig stackarn. Men vi slutade 5a med 66.2% så de är ju godkänd iallafall, men vi vill ju upp högre.. 
 
Maddox debuterade MA1 igår, han var jätte duktigt! Vi gjorde ett fläckfritt trav program och ok skritt, men sen gjorde vi 3 stora missar och alla med koffeinet 2 på.. Så vi tappade lätt 50-60poäng på de.. Jag tyckte att trots missarna borde han gått på 64-65% då traven va så fin, men domarna hade tyvärr väldigt ojämn bedömning 2-7-16. Så vi slutade 9a vilket jag tycker kändes lite surt. Men vilken stjärna han är :) 
 
I helgen startar Maddox DM i Uppsala, MB5. Jag har aldrig ridit programmet så de blir nytt. Robert startar i Örebro helgen efter, nationell st Georg igen. Försöka jaga poäng till Future Star.. 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)