För  bilder, följ länken till min Instagram 

10.000

2016-08-23

För att återgå till de som hände i mars, med både min kropp och mitt mentala tror jag väldigt mycket att saker förändras just när man har fått barn. Hade jag inte haft Lina tror jag inte jag varit lika rädd nu. Rädslan för saker ska hända som jag aldrig tidigare reflekterat över kommer. ( givitvis pga vad som hände). 

Härom dagen skulle jag cykla över till hästarna på betet,( jag har inte cyklat på vägen på riktigt sen förra sommaren bara cyklat träningscykel), när jag är ute på vägen och möter bilar drabbas jag lite av nån skum panik, tänk om jag tappar balansen, trillar ut mitt framför bilen.?!  Och olyckan är framme igen..! Å va ont det skulle göra och tänk om jag inte fick vara hos Lina.. 
 
De gick givitvis bra och på vägen hem va jag inte lika orolig eller nervös, utan tyckte de va skönt att cykla och kände mig mer säker och lugn. Men såna här saker har aldrig slagit mig tidigare. Jag brukar inte vara Bang för att testa nya saker, såsom åka snowboard på olika ställen eller rida ut i skogen och galoppera. 
 
Mitt sunda förnuft säger att jag klarar de utan problem, men rädslan kan ändå dyka på en. Jag är fortfarande inte super sugen på att göra saker själv med Lina, om nåt skulle hända. Men det tror jag ändrar sig. 
 
Apropå olyckan ringde ju ridsport mig i maj och bad få skriva lite om den. De har varit över 10.000 personer som läst just det inlägget på min hemsida. Sen har det varit nästan 10.000 personer efter som varit in och läst det jag skrivit. Makalöst många.. Jag hade ingen aning om att de skulle vara så många som läste. Men roligt!! Efter tävlingen ringde dom igen och skrev lite om tävlingen och om hur allt gått, vilket var fantastiskt roligt. 
 
 
 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)