För  bilder, följ länken till min Instagram 

1-2-2

2016-08-16

Som jag skrev tidigare på instagram så undrar jag:

Hur sammanfattar man en helg som denna.. Jag finner knappt ord. En helg som borde varit omöjlig med tanke på vad som hänt. 1-2-2 med mina fina killar Maddox och Robert. Känslan är vinst, över både rädsla och över att vi faktiskt levererade 4 månader tidigare än vad man trott och med 1 1/2 månads ridning, men mycket annan träning. 
 
De fanns en rädsla som kröp inpå mig redan tidigt fredag fm, tänk om Maddox skulle bli jätte het, Hoppa och studsa runt, eller att någon annan skulle tappa kontrollen på sin häst så min blev livlig och skulle busat. Frågor som detta dök upp i huvudet när jag stod knoppade.. Maddox va ju först  ut av han och Robban. Maddox är stor, ca 180cm i mankhöjd, vilket känns när han sträcker på sig på en tävlingsplats. Jag är runt 165cm..
Gustaf fanns på plats och hjälpte mig leda honom upp till framridningen och när vi gjorde honom klar. Väl i ridhuset när vi skulle sitta upp var de en tjej som racade igång sin häst i ridhuset, jag kände direkt att jag reagerade på det. Gustaf ledde mig runt i ridhuset tills jag kände mig lugn, och hon slutat galoppera. Maddox brydde sig inte alls. Efter en stunds ridande och galopperande slappnade jag av och kände, de går jag kan göra de här!! 
Maddox skötte sig fint och vi vann klassen på fina 68.4%. 
 
Robert ut lördag em, Gustaf kunde inte komma med så jag kände att jag var väldigt fokuserad. Robert mäter 168cm och känns betydligt mycket mindre än Maddox, nästan ponny känsla så honom är jag allltid väldigt trygg med. Jag red honom hemma på  morgonen en stund för att känna igenom honom och kunna korta framridningstiden, då jag upplevde att tävlingsbanan va lite tung med Maddox. Han kändes fin på framridningen och även inne på banan. De missar som blir, 4orna och nåt enstaka byte annars rätt fläckfritt är mitt fel (el de är alltid ryttarens fel), jag måste rida bättre helt enkelt. Men 69.4% och två efter Kristian va ju inte helt fel ( Roggan hade Robban 1a på över 71%). Söndagen kändes ungefär samma, jag gjorde två klantmissar men för övrigt  ett bra program och 69.123% tvåa igen efter Kristian. Helt fantastisk comeback. 
 
Så glad för resultatet denna helg och även att jag psykiskt orkade tävla. Vi är på banan igen! Nu satsar vi vidare och glimtar mot att kunna satsa mot att kvala Robert till friends och ev ge sig på att kvala Maddox till Flyinge. Stora steg i rätt riktning!! 
Tack kusin Carolina och Min vän Åsa för all hjälp i helgen och stort tack till Gustaf som hjälper mig med all träning som gör att vi når dit vi är idag. 

Antal kommentarer: 5

2016-08-16 22:08:57

(heart)

2016-08-16 22:38:02 - Åsa

Du är så grym!

2016-08-16 22:38:29 - Åsa

(heart)

2016-08-16 22:44:38

Tack (star)

2016-08-17 06:09:03

Stort grattis
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)