För  bilder, följ länken till min Instagram 

Nu är hästarna hemma

2016-07-21

I lördags åkte jag och Ann-Sofi till sparreholm och Emelie för att plocka hem den sista. Min lastbil är det nåt fel på så jag måste lämna in den för lagning, så vi fick ta Ann-Sofis. Vilket jag är väldigt tacksam för. Min kusin Carolina har varit hos oss ett par dagar så hon hängde med också. Det blev en trevlig utflykt och Vito va snäll som ett lamm när vi åkte hem. Han kände helt klart igen sig hemma, han tittade på Robert, sprang ett varv började beta och sen va de inge mer.

 
Så nu finns alla mina hästar hemma igen! Känns så skönt att få ha dom hemma och rå om dom. För Vito väntar lite bete om nån vecka, men de andra ska vi jobba på då gott de går. 
 
Emelie Brolin, hon måste va lite min räddare i nöden. De är många gånger familjen Brolin, Emelie hjälpt mig. Hon har plockat hem mig och häst både från Holland och Flyinge när jag varit strandsatt. Vi har åkt tur och retur till EM i Frankrike med våra kära ponnisar, utan större incidenter. Och nu även denna gång i allt elände med olyckan. De finns människor som ställer upp när man behöver dom och Emelie är en sådan människa. Jag är henne evigt tacksam för alla dessa gånger och hoppas jag någon gång kan återgälda henne. De kanske blir fler gånger jag sitter i kläm.. Det är också så att man vet inte vad man har för människor om kring sig först man hamnar i en kris situation, det är då den rätta sidan kommer fram. Emelie är en av de människorna man vill ha omkring sig. 
Tack! 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)