För  bilder, följ länken till min Instagram 

Varmt!!

2011-07-28

Hämtade hem Boris och Robban från betet i måndags,  skönt att få hem dom. Robban bjöd på en riktig åktur i tisdags när jag skulle rida, han har tydligen glömmt att man måste gå framåt. Han tycker mest att uppåt i luften känns bra, och gärna huvudet mellan framknäna... Jag erkänner att jag höll på att åka av flera gånger, men han var snäll och stannade efter ett tag. Boris där emot tyckte jag känndes riktigt fin, mjuk, rund och snäll!!! =) 

 

Flickorna åkte jag och köpte flugtäcken och mössor till,  jag tyckte de var så mycket bromsar i hagen. De har ett litet hus de kan gå in i, och de verkar stå där hela dagarna...  Så jag hoppas det kanske går ut lite mer nu.

Pelle, Colle och Florie fortsätter att göra bra jobb. Framför att Florie, hon blir bara bättre och bättre för varje gång! Underbar häst.  Hon är så himla vacker, jag ska försöka ta lite bilder på henne och lägga ut.

Värmen ligger som ett lock över Roslagen just nu. De är skönt, men det blir upp tidigt att rida  för det kommer så mycket kryp mitt på dagen.

5st ligger i träning nu så svettigt blir det...

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)