För  bilder, följ länken till min Instagram 

Sadelservice? 

2016-06-08

Idag kontaktade jag sadelmagasinet i Sollentuna då jag har tänkt sen länge att köpa en till dressyrsadel. Jag har letat lite och hittade några begagnade sadlar på deras hemsida, jag kände även att jag var intresserad av en ny equipe. Det är ingen brådska då jag inte rider än, men ville vara ute i god tid. Vi är även fler i stallet som gärna vill köpa ny/begagnad sadel så jag ville höra om dom skulle kunna ta med sig lite olika sadlar vi tittat på och komma ut. Då jag vill ha en sadel som passar fler hästar känns det som att betala 2000kr per häst för att sadelutprovaren ska titta på de olika hästarna kan jag avgöra det själv. 

Jag ringer till butiken och hör vad dom kan erbjuda. Jag möts i telefonen av en kvinna som inte är intresserad av att hjälpa mig med min fråga, hon är otrevlig och skrattar i telefonen när jag frågar om någon skulle kunna komma ut med några begagnade sadlar som vi kan få prova. Hon säger att jag får sköta utprovningar själv om jag hämtar sadlar i Sollentuna betalar 125kr/ sadel och får låna 2/ gång. Jag förklarar igen att vi är fler som önskar sadel och vi betalar givetvis men vore smidigt om dom kom ut i stället. Hånskrattet jag får tillbaka i telefonen och dum förklaringen från hennes sida över att jag undrar om dom kan komma ut med sadlar fick mig att tappa hakan. Uppenbarligen erbjuder dom inte någon sådan tjänst som jag önskade, vilket är helt ok! Men jag skulle då aldrig skratta åt någon som klev in i min butik och ställde konstiga frågor el vara otrevlig, (man är väl säljare). Jag ville köpa en sadel från deras butik, flera sadlar till och med. Så dom går miste om en försäljning på säkert 30.000kr pga att man inte är tillmötesgående eller förklarar på ett trevligt sätt att vi inte erbjuder denna tjänst. Trist att dom inte är mer kunniga vad de gäller service. 
Dom har säkert varit jättebra till en del men idag sitter dom med skägget i brevlådan.
 

Antal kommentarer: 1

2016-06-23 10:26:25 - Carina, catchie@live.se

Jag kan varmt rekommendera Mustang i Rosersberg. Visserligen får man åka dit (vet ej om dom kommer ut) men man köper sadel och kan byta när man vill med en viss summas avdrag per månad man haft sadeln. Perfekt om man har unghäst eller häst som utvecklas. Jag åkte dit ca var tredje månad med min och bytte sadel, fick ca 500 kr avdrag på det pris jag betalat vid köp av sadeln, och sen lägger man då till mellanskillnaden vid dyrare sadel eller får tillbaka om man väljer en billigare. Billigaste och bästa sättet att hela tiden ha en väl utprovad sadel. Dom har eget ridhus och en väldigt duktig sadelinpassare som även tittar när du rider så allt blir så bra det går. Och superservice!
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)