För  bilder, följ länken till min Instagram 

Hanchen Ressle

2011-07-14

Colle är i full gång igen, äntligen.. Han börjar haja de där med passagen nu, å de är sååå roligt! Han bli som en liten gummiboll som flyger... Fantastiskt!  Vi har varit i väg och tränat för duktiga Hanchen Ressle ett par gånger, jag red mycket för henne på min tidigare häst Zonath. Hon har väldigt bra ideer och framför allt bra ord på hur man ska tänka för att hitta känslan, ibland vet man vad man letar efter,men de faller inte riktigt på plats. Som Colles passage som vi haft lite trögt med, då ropar hon ist:

- Rid lite mera som en cowboy fram med skänkeln och dutta lite!!

Och vips så börjar det komma.. Hon har ju tagit fram ett par GP hästar så hon kan de där..

Han är anmäld till UPK 13 augusti msvB4, han behöver ett kval till  för msvA så hoppas vi fixar de.

2 nya unghästar är på besök. Den ena är efter First Wich- Amiral stor och väldigt ädel, super känslig och alert.. Hon blir här lite längre.  Den andra damen efter Sansisco (Sandro Hit son) är även hon väldigt framåt, alert och en liten arbets myra. Båda två är väldigt trevliga att sköta om, snälla och gillar pyssel.

Alla mina 3-åringar, samt Boris är kvar på betet, Robban och Boris hämtar jag nästa helg.

Men flickorna får vara kvar ett tag till.  Jag vill gärna låna ut både Constanzia och Lucy, någon som vill?? Det är två bra hästar, framför allt lilla Lucy, hon kan gå ponny EM när hon blir stor i hoppning.  Constanzia har ett underbart temperament, inte rädd för något ,mycket motor och går på tygeln själv... Bra bakben..


Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)