För  bilder, följ länken till min Instagram 

Februari

2011-02-23

Februari

Robban har hängt med ett par svängar till ridhuset också, han sköter sig väldigt bra, han har hela tiden varit väldigt lugn och snäll. Nästan så jag börjat undra när han ska komma på att han är hingst. Men sista veckan har jag märkt att det kommit lite smygande, och igår tror jag han förstod vad ston är, eller rättare sagt stona förstod att han också är hingst. Då båda stona i ridhuset började brunsta och försökte gå väldigt nära honom, han gapade lite och försökte stå lite på bakbenen, men lite hård övertalning insåg han att jag bestämde och stona får vänta. Så jag hoppas han kommer ihåg det till nästa gång ;)

Boris gick en clear round hoppning i helgen 27/2, han hoppade som han aldrig gjort annat! Jag är väldigt imponerad av denna häst mentala del, han är alltid super cool.

Träningarna i Hallstavik är i gång igen. Vill man ha plats kan man höra av sig till  Sussi på tele nr 070 672 46 63

Helgens 21/2 tävling i Högbo blev mycket lyckad. Mr Perfect debuterade Msv C:1 han skötte sig mycket bra, men det saknas styrka och mer rutin. Colle gick också väldigt bra i samma klass, han fick 68,9% och slutade 3 (endast 2 poäng till segraren) Även han debuterade svårare klass, Msv B:4. Trots mycket ryttar missar (bla fel ridning) fick han 67% och slutade 3 även där. Vi hade kommit delad tvåa om jag kommit ihåg att rida rätt väg... Men jag är väldigt nöjd!

Boris gick program ridning 13/2 idag på ridklubben, LC:2. Han var mycket duktig, han kommer bli en super tävlingshäst när han blir stor. Han tittade lite på domaren när vi red upp första gången på medellinjen, men inge mer. Mr Perfect gick också, han gick msvC1. Jill tyckte hon fick för lite framridning så han blev lite spänd, men det var första gången han gick programmet så jag tycker hon ska vara nöjd med honom. Tidigare i veckan fick jag återigen lämna Robban på Mälar Kliniken, han blev sparkad veckan innan av en hagkompis. Såret blev så illa så jag tyckte de var bäst att åka dit så de kunde sätta dit ett drän, och medicinera honom rätt. Men i morgon måndag 14/2 ska han hem. Det är svårt, det är för det mesta lugnt i hagen. Mest står de och drar i varandras grimmor. Dom tror ju att dom är en flock, så de får verkligen vara hästar även Robban som är hingst! Det är den äldsta hästen som bestämmer som sparkat honom, antagligen när han varit lite väl kaxig. Constanzia ska också ridas in, en vän till mig har sin häst skadad så jag lämnade över till henne. Jätte bra för jag har så många just nu. Så snart är nog alla inridna. Perfekt!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)