För  bilder, följ länken till min Instagram 

Träning inför helgen

2015-11-03

Precis avlslutat träning för Svalling, red bägge grabbarna. Både två skötte sig bra, tränade på Robban att göra piruetter och nu börja göra helpiruetter. Vi tränar mycket kvartspiruetter för att hålla honom frame för skänkel och få honom att orka sätta sig.  Han är duktig och vi kommer få ihop bra helpiruetter snart. Även mycket bytes träning, han blir lite hög i bak i byterna så vi tränar galoppkvalitet och inte så mycket serier utan enstaka byten. Dom blir bätter när piloten gör rätt!

 

Maddox var super fin i traven idag, han kan annars gärna bli lätt lite ostadig men idag jämn och fin i formen. Vi red igenom msvB4 och det kändes helt ok, byterna sitter nästan alltid och med hans galopp blir dom kanon fina! Traven behöver jag rida på lite mer i programmet än vad jag gör, men den har verkligen blivit fin.

 

Jag är så tacksam att Gustaf kommer och hjälper mig, det fungerar så bra! Sen måste jag även tacka snälla svärmor/farmor och Åke/farfar som kommer och hjälper mig med Lina så det ens är möjligt att kunna träna så mycket som jag kan, utan människorna omkring mig hade ju detta aldrig varit möjligt.

 

I fredags var vi och hälsade på Lucy som bor hos familjen Skatt i Knivsta. Lucy såg helt fantastiskt och Julia har gjort ett underbart jobb! Lina provred lite också, och tyckte Lucy kändes himla fin =)

 

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)