För  bilder, följ länken till min Instagram 

Enköping

2015-11-02

Helgens start i Enköping blev väldigt lyckad!

 

Hade, precis som alltid samlat ihop alla jag känner för att åka med på tävling. Maria, mamma, Meja, Tim och Lina. På framridningen kom Gustaf och hjälpte mig, det betyder så mycket att ha ett öga innan man ska in på banan, man slipper `tänka´  på sista fin liret själv utan överlåter det på tränaren. Lina sov igenom hela tävlingen i vagnen med mamma, så hon börjar väl vänja sig med att hänga på tävling =) Tim var också med för att se Robert springa fint, han tyckte det såg bra bra och att alla hästar ser ungefär likadana ut! hihi. Men han lär sig. Maria och Meja är kalas stöd och suveräna på att hjälpa mig med Robert och sista putsbiten innan vi går in på banan.

 

Robert skötte sig väldigt bra, en rejäl ryttarmiss men förövrigt ett väldigt bra program med bra procent. Vi slutade 4poäng frånvinnaren på 68.643%, vilket känns väldigt bra! Jag vet att vi har så mycket mer kvar att ge, och det känns fantastiskt inför framtiden.

Till helgen blir det Maddox i Sorunda msvB4.

 

 

 

 

 

 

 

Igår red Meja en pay´n ride på lilla Hallon, första gången dom rider ett dressyr program rider de in på drygt  63%. Super duktigt! Hallon och Meja rider fältävlan och har ridit några fältävlans program tidigare, men detta var första gången som de red ett dressyrprogram.  Mycket bra!!

Antal kommentarer: 0

Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)